події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> блоги >> Як працевлаштуватись на ICTV і не обламатись
Як працевлаштуватись на ICTV і не обламатись
Сергій Смальчук 2012-06-17 09:00:00
Випускники журналістських факультетів мріють працювати на українському ТБ, але нерідко розпочинають штурм телеканалів не з того боку... З чого ж краще починати?
В журналістиці – як у театрі: не буває маленьких ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 0
x0
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
Петро
12:04 03.07.2012
З працевлаштуванням саме на айсітіві - у багатьох виникають проблеми. Як на мене там полюбляють погрітись на стажерах-практикантах.
Маруся
17:08 26.06.2012
Дійсно, за які знання в області журналістики взяли на канал і на чиє місце Смальчука? Мені здається, що освіта і культура слова в першу чергу потрібні Вам. Ви ж не маєте будь-якого права просто вчити когось. І Вас ще запрошують читати лекції? Навчіться говорити і правильно висловлювати свої думки (чи їх відсутність) для початку... З повагою...
Olena Olena
18:23 19.06.2012
Абстрактні гасла "працюйте, і вас помітять" - нині ліпше пасують для епітафій на могилі невідомого журналіста. Усе вирішує не професійність, а панібратство. А напучування "бувалого" колеги, який "акадємій не кінчав"... Цікаво, хто створив "вакансію під пана Смальчука?
ВВВВВ
13:13 18.06.2012
"Нестача" по-украински это "брак". Этот жлоб позанимался бы собственным языком. "Шо", "шо", "якшо", "накульгує"... А гонору то сколько, а навоза! Куда тебе, супур-пупер-специалист, до настоящей телевизионной школы, в частности, языковой. Посмотрела и поняла, почему процветает Фроляк.
Юрій Карашівський
10:02 18.06.2012
Сергію, "маленькі актори" не зіграють "великі" ролі. "погані" журналісти не здатні зробити журналістику хорошою. порушено взаємозв'язок поколінь в цій сфері. бо як і в будь-якій професії, ремесло передається від майстра до учня. мені колись тренер сказав хороші слова щодо професійного росту. в нашій групі по плаванню був молодший на 2 роки хлопчик, який вічно "всім заважав", "відставав" і просто був "тормозом" (ну бо молодший, він просто не розумів наших приколів, а ми його наївності). і на моє простодушне запитання "навіщо він в нашій групі?" почув: "Сильним вовком можна стати тільки у вовчій зграї. А в посередній собачій чи шакалячій комашці - тільки шакалом чи собакою". І не важливо, ICTV це, чи Новий канал - ті сильні команди, які "підняли" ці канали, розбіглись, переорієнтувались. То ж запрошуй, не запрошуй випускників журфаків... А самородки завжди проб'ються, пролізуть без мила куди завгодно. От тільки ідеали зараз інші. Відповдно і продукт іншого контенту з усіх щілин.
Колишній
18:37 17.06.2012
Відчувається відсутність у Сергія серйозної освіти, насамперед за фахом! Якби у 70-ті роки майбутній радіо- чи телерепортер (старшокурсник журфаку КДУ) вживав у своїх матеріалах слова-паразити "да" (змавповано в росіян, вказує на невміння грамотно розмовляти, не вистачає іще "блін") чи "дійсно" (природніше для української мови "справді"), то викладачі таких мовних ляпсусів не пробачили б. Не торкатимуся вже інших аспектів цього 5-хвилинного сюжету. Зараз у ефірі і на телеекрані одні "звізди", а дивитися чи слухати, за рідкісними винятками, нікого. "Проффесіонали"! Звичайно, не всі вихованці профільних ВНЗ - готові спеціалісти, але відсутність профільної освіти - скоріше мінус, ніж плюс у журналістиці. Прошу вважати цей відгук не буркотінням колишнього випускника, а стимулом до професійного самовдосконалення!
S3wm
17:29 17.06.2012
Черговий брєд від Смальчука... Нічого не сказати упровдож 5 хвилин - це круто! І при цьому чувак взявся говорити про навчання журналістів
Сирожа
15:27 17.06.2012
Нелепый высер. Если Вы готовы проституировать в реалиях украинской журналистики, тогда - добро пожаловать!
Сергій Смальчук
14:28 17.06.2012
Шановна "репортерко", жодним чином не хочу Вас образити, але у правописі є таке поняття, як "розділові знаки". В усній мові вони, зазвичай, позначаються паузами. Якщо Ви дослухаєтесь, то помітите, що між словами "нестачі" і "дефіциту" – пауза (котра, відповідно, у письмі мала б бути позначена комою) була доповідачем витримана. Щоправда, мушу погодитись: можливо, вона дійсно не була достатньо "чеховсько-МХАТ-івською".  А загалом, раджу Вам не слухати усілякої маячні! Натомість, хочу побажати вдалої кар*єри! Тим паче, що Ви, судячи з усього, жодним чином не належите до людей, які характеризуються у блозі не достатньо позитивним чином! ;) 
репортерка
13:42 17.06.2012
"нестачі дефіциту професійних кадрів" - що-що?? про що це він?