події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> блоги >> Мусульманський журналіст повинен негативно ставитися до содомії
Мусульманський журналіст повинен негативно ставитися до содомії
Анвар Деркач 2012-08-12 09:00:00
Коли правозахисник Максим Буткевич радить журналістам коректно писати про ЛГБТ-спільноту, варто пам'ятати, що далеко не всім цікаво взагалі знати про неї.
Якщо вже без висвітлення проблем ЛГБТ-спільноти не ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 3
x0
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
Виктор
18:08 05.02.2013
Теги к данному видео (см выше): Андрій Деркач содомія геї ЛГБТ мусульманство мусульманин релігія журналістські стандарти

Буахахахааа!

А если серьезно, то между содомским грехом и гомосексуализмом нет знака равенства. В Вики нормально расписано http://ru.wikipedia.org/wiki/%D1%EE%E4%EE%EC%E8%FF
Знавець
12:26 25.09.2012
А ось і почалося - у Криму закривають "медресе": http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/25/6973405/ "хамза", я ж попереджав! :)
Знавець
09:54 16.09.2012
"Країни Перської затоки засудили фільм "Невинність..." Як легко, виявляється, затролити муслімських недоумків! :) Недоумок екс-андрій екс-деркач, який зрадив свій народ і свою країну, який віддано лиже волохаті сраки мігрантам, якому навіть християнське ім'я Андрій муляє (тому перехрестився в "хамзу") - погрожує мені візитом терористів! Мабуть, таких же кретинів, які в Одесі підірвалися на власній бомбі... :) Щоправда, "хамза" зрозумів, що написав тут зайвого. Але виправляти вже пізно: образ дегенерата та педофіла в усій красі!
Hamza
09:33 14.09.2012
Ти черговий раз "вгадав", віслюче, щодо мого "страху перед СБУ" :) Ніяк не вгамуєшся, інтернетний вояк? :)
Знавець
13:03 13.09.2012
Фільм "Невинність ісламу" дуже ясно показав справжнє обличчя муслімства та його "пророка". А мусліми підтвердили свою тваринну тупість, вбивши посла Лівії та атакувавши посольство США у Ємені. Агов, "хамза" - це початок вашого кінця. Толерастія завершилася. P.S. І ти правильно робиш, що боїшся СБУ. :)
Знавець
10:55 08.09.2012
О, воно вже цікавиться моєю адресою! :) Ти гадаєш, я не маю чим тебе зустріти? Полетиш одразу у свій віслючий "рай", де на тебе чекають 72 "сексуально зрілі" п'ятикласниці... (тьху!!!)
Hamza
01:50 08.09.2012
Я закликав гебню? Да ти в повному неадекваті, прицюцько дешевий))) Пояснюю для особливо знаючих знавців - я закликав об"єднуватися ветеранів інтернет-воєн проти ісламу із їхніми однодумцями із спецслужб, які активно насаджують антиісламські стереотипи.Тепер зрозуміло? Чи будеш далі ліпити горбатого?))) Ну так, звісно, ти сказав на якусь нісенітницю "правда",і вона миттю стала правдою)))) Чим далі, тим неадекватніше.. Не мій рівень, не цікаво...лікуй психіку, і не учи мусульман кого їм слухати і що дивитися. Бо можуть поцікавитися твоєю ай-пі адресою і постукати у вікно, коли ти зовсім цього не чекаєш)))
Знавець
18:31 07.09.2012
І до чого тут Фрейд? Це ж представник гнилих "західних демократій"! Спражній муслім має цитувати лише видатних ісламських психоаналітиків. Слухати лише ісламські опери та симфонії. Дивитися лише ісламський балет. Пересуватися лише в ісламських автомо... (ой, щось я забагато хочу від лузерської "цивілізації", яка вміє виробляти оригінально лише кус-кус та хіджаб! :)
Знавець
18:05 07.09.2012
О, перелякане муслімське опудало вже й гебню на захист закликало! :) Ти розумієш, що таке СИМЕТРИЧНА ВІДПОВІДЬ? Пояснюю. Ти вважаєш, що маєш повне право вести тут муслімську пропаганду. Я вважаю, що маю таке ж право вести антимуслімську пропаганду. Ти кажеш: "Не кажіть ваххабіт та ісламіст!" Я кажу: "Називайте ваххабітом та ісламістом кожного мусліма, бо це правда!" Повна симетрія! :) Ти кажеш: "Мусульманський журналіст ПОВИНЕН негативно ставитися до содомії" Я кажу: "Український журналіст ПОВИНЕН негативно ставитися до муслімства, яке гірше за содомію!" Я б'ю тебе твоєю ж зброєю. То які до мене претензії? :)
Hamza
16:54 07.09.2012
Все ясно з тобою - я думав ти ідейний, а ти просто базікало дешеве. Розкажи на Татарці про їхній "ваххабізм", знавець,- ото реготу буде. А ще краще - розкажи про це на Володимирській, 33)))) Твій дешевий триндьож про відрізання, про палю видають у тобі миршавого інтернет-збоченця, застиглого, за Фрейдом, в анальній фазі розвитку)))
Знавець
15:28 07.09.2012
Зламати щелепу націонал-дегенерату, який віддано лиже сраку муслімським мігрантам (рускаязичним, бгггг!) - це дуже просто. Я трохи подовжу задоволення. :) І до ваххабітського притону на Татарці черга дійде. Будь певен. Українська Реконкіста знищить педофільську нечисть на своїй території - так, як колись це зробила Реконкіста Іспанська.
Hamza
12:18 07.09.2012
Балакучий ветеран інтернет-воєн, набери зазначений номер і тоді поговоримо:) Мінарет на Татарці ти вже зруйнував? ))))
Знавець
09:20 07.09.2012
Укродегенерате, не викручуйся - я тебе ЧІТКО тицьнув писком у твоє брехливе лайно. Ти ЗБРЕХАВ, і продовжуєш брехати, що не брехав. :) Повторюю для муслімських недоумків. "Святий" Махмуд, змальований у бедуїнських побрехеньках - це грабіжник, гвалтівник та педофіл. Навіть за законами "толерантної" сучасної України Махмуду світить довічне. А за старим Українським Звичаєм - паля. Тупа паля, яка повільно проходить крізь нутрощі, залишаючи виродку досить часу на емоційні роздуми про сексуальну зрілість п'ятикласниць. :) Воістину акбар!
Hamza
17:22 05.09.2012
Схоже, знавець повернувся із Східної Боснії серйозно травмованим - не може розрізнити слова співрозмовника, себто мої, і текст Корану. Де в Корані сказано про вік для шлюбу? Для того, що не означено в Корані, Всевишній дав людям розум. А вже те, що Пророк Мухаммад(С.А.С.) і його тесть Абу Бакр точно не потребували ні судемдексперта, ні контуженого українського "поцріота", аби визначити, коли, як і з ким одружуватися і видавати заміж.А що ти так про судмедекспертизу? Ти не з ментовських, часом? Так давай, телефонуй. якщо ментяра я тим більше готовий зустрітися)))
Hamza
17:10 05.09.2012
телефонуй, якщо віідрізалка не затупилася)) інтернетний боєць-недоук))) А новісінький мінарет височіє на Татарці, так що біжи забороняти))) подивлюся, як у тебе це вийде)))
Знавець
17:04 05.09.2012
Ще раз популярно повторюю, для націонал-дистрофіків та націонал-дегенератів, для колишніх андріїв та колишніх деркачів. Ніхто нікому не дозволить поширювати муслімську педофільську заразу на святій Українській Землі. Ніхто не дозволить будувати мінарети, з яких лунають крики віслюка, і «медресе», в яких навчають виготовляти вибухівку. А за самі лише розмови про 12-річних "дружин" - відрізатимемо яйця. Амінь.
Знавець
17:01 05.09.2012
Ображений муслім поводиться, як дешева школота! Кому ти погрожуєш, учаснику бойових дій у Східній Боснії? :) Ти ЗБРЕХАВ ось тут: "Про вік сексуальних партнерів в Корані нічого не сказано, так що годі поширювати брехню про Іслам" І дал написаві: "Мати всіх правовірних Айша була справді видана заміж за Пророка Мухаммада в 12 років...Для шлюбу головне - статева зрілість, якої АВйша на той момент досягла." Тобто, заперечив сам себе! І ще раз нахабно збрехав, оскільки жодних даних про статеву зрілість Айші НЕ ІСНУЄ - бо ніхто не проводив судмедекспертизу. :)
Hamza
11:47 05.09.2012
Хто від чого впаде побачимо. Мій мобільний 095-288-69-95. То де факти моєї брехні? Від конкретного питання впав на 5 точку і щось патякає про анемію...От так сперечатися із "знавцями"))))
Знавець
10:05 05.09.2012
О, муслімська анемія (яка впаде від першого ж аперкоту) вже почала погрожувати! :) "Для шлюбу головне статева зрілість..." Щиро бажаю, щоб вашу дочку у 12 років замакітрив який-небудь смердючий 50-річний віслюк. А ви потім напишете про цю подію кілька хвилюючих сур і доповните коран. :)
Hamza
22:27 03.09.2012
Давай зустрінемося в реалі, знавець, і ви скажете мені, тільки аргументовано!!!, що я брехло))) Ну, а якщо фактів брехні навести не сможете - начищу писок...а що робити...треба ж допомагати людям, які від надлишку "розуму" і нетолерантності втрачають орієнтацію в часі і просторі...
Hamza
22:19 03.09.2012
Сказав би вам, знавець, і вашим однодумцям " на здоров"я", але факти - вперта річ, і на здоров"я агностицизм з язичництвом українцям чомусь не йде - виздихують від горілки села, дівчата у коортких спідницях дедалі частіше перетворюються на дешевих, інколи на дорогих хвойд....Ви говорили про Коран, який начебто, закликає до педофілії...Цитата, аргументів немає, тож брехня ваша, а не моя...Мати всіх правовірних Айша була справді видана заміж за Пророка Мухаммада в 12 років. От тільки чого жи ви , знавець всього і вся, із своїми уявленнями туди пхаєтеся.Для шлюбу головне - статева зрілість, якої АВйша на той момент досягла. У наші Богом забутій Україні в цьому віці деякі дівчата мають не одного сексуального партнера, але то вас не турбує, бо це ж агностицизм, такий милий вашому серцю. Милий він вам як кабану баюра з багном)))
Знавець
17:19 03.09.2012
Мені комфортно жити у язичницько-християнсько-агностичній Україні, де дівчата ходять усміхненими у коротких спідницях, а не трагічно плентаються у хіджабах за пузатими "аспадінами". :) І ми, розумні, агресивні, НЕтолерантні українці - зобимо ВСЕ, щоб і надалі жити у такій Україні. Щоб спокійно спати, не переживаючи, що якийсь віслюк заверещить о п'ятій ранку з мінарета у сусідньому дворі. :) Стосовно віку. "По некоторым исламским источникам, Аиша была засватана за пророком Мухаммедом когда ей было 6 лет, а на момент собственно свадьбы - девять. Однако, по некоторым данным ей было десять лет на момент свадьбы." Ви - цинічне БРЕХЛО, Hamza! Втім, я не здивований.
Hamza
08:59 02.09.2012
А до того, що західні демократії у нас дл я багатьох - орієнтир, зокрема в толеруванні сексменшин. Повторюю для знавців - немає країн(окрім хіба КСА), де існує шаріатське правління в повній мірі. Про вік сексуальних партнерів в Корані нічого не сказано, так що годі поширювати брехню про Іслам, пане знавець! Насильство жорстко регламентовано як щодо жінок, так і щодо чоловіків. І має на меті не завдання страждань, не приниження, а налагодження комунікації в родині. Якщо легке ляпання по сідницях не допомагає подружжю повернутися до вербального рівня і yt дає змоги порозумітися, то таким людям слід розлучитися,а не мучити одне одного. Ви, пане знавець, дуже комфортно почуваєтеся в полоні антиісламських стереотипів)))
Знавець
16:30 31.08.2012
Андрію, а до чого тут "західні демократії"? Мова йде про Україну, де содомія аж ніяк не норма, незважаючи на істерики толерастів. І мова йде про лицемірні та брехливі муслімські автократії - де завжди виголошують одне, а у себе в покоях роблять інше. Де насильство над жінками та педофілія - НОРМА, освячена Кораном. А содомія - єдина розвага для незаможних. :)
Hamza
23:17 24.08.2012
Так само як і покарання за содомію. На відміну від західних демократій, де содомія стала нормою...А жінок купують в демократіях значно частіше. Повії в деяких країнах навіть мають профспілки :))) І ці люди тицяють пальцями в мусульман)))))
Знавець
09:38 21.08.2012
Атож! Содомія - невід'ємна частина мусульманської життєвої практики, що б там не говорив "теоретик" ібн Деркач :) У суспільстві, де жінка коштує трохи дорожче за худобу, де жінок купують і продають - інакше й бути не може. Бо не всі мають гроші. :)
Hamza
21:17 20.08.2012
Знавця содомії видно по дотепах :)
Знавець
19:14 20.08.2012
Ага, "повинен". А якщо мусульманський журналіст добре ставиться до содомії? Тоді що, його содомізують всією уммою? :)