події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> блоги >> Журналісти, де ваша професійна гордість?!
Журналісти, де ваша професійна гордість?!
Мар'яна П'єцух 2012-08-21 12:30:00
Після того, як Femen цинічно використали журналістів, медіаспільнота просто зобов'язана оголосити цьому жіночому угрупуванню бойкот, стверджує Мар'яна П'єцух
Femen використали журналістів в дешевому піарі, вважає ...
Теги:     Мар'яна П'єцух    Femen    піар    медіа    акція    професія
Популярність матеріалу:
Голосів: 1
x2
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
зауважал
08:50 23.08.2012
зауважал. есть ещё вменяемые
mdya
11:39 22.08.2012
цікаво а чого це вони в Росії його не спилили)?
ДимОК
00:20 22.08.2012
Гордость? А сиськи на главной странице сайта выставлять? Гордость позволила? Позор
Yahnovskiy
21:40 21.08.2012
Ну что можно сказать? Давайте выберем ее в парламент. вот она чтото и зделает. Сразу видно что патриот.
Хома Невірний
16:01 21.08.2012
Какось неубідітєльно: "прИйняв участь" - "не прИйняв участь"... Мар'яно, в нас журналісти здебільшого такі самі курви, як і Феменші. Чи ти примусиш піховшиків-чаленків когось бойкотувати? Та вони за рупь готові чоботи лизати начальству, що з успіхом і роблять. Треба народ піднімати, владу міняти - тоді ця нечисть або поховається, або повтікає до Росії та до Ізраїлю, куди завжди ховається, щоб перечекати до гірших часів.
Сергій Смальчук
15:20 21.08.2012
Зверніть увагу, зокрема, на відверто знущальний тон в описі хреста, а також на рекомендації по скачуванні відео для журналіствів! Відтак, ідея щодо бойкоту, схоже, дійсно – єдине, що може попередити повторення подібного (якщо й не чогось гіршого) в майбутньому. І відповідальність за виникнення подібних історій справді має відчувати кожен журналіст. Більше того, відповідальність за те, що вже сталося справді лежить не останньою мірою на нас - причому не тільки тих, хто фіксував конкретний акт вандалізму, а й на всіх, хто сприяв так званій популяризації так званого феміністського руху. Зокрема й на мені. Бо, свого часу, знімаючи перші – здавалося б невинні PR-забавки миловидних дівчаток, приміром, в виді купання у фонтанах на Майдані Незалежності – і подумати не міг, що це з часом переросте у те, у що переросло. Каюсь. До речі, нагадаю, що це не перша подібна «виходка» біля уже неіснуючого хреста. Цьому передував акт плюндрування пам*ятника – під соусом так званої акції за встановлення у Києві громадських туалетів.
P.S. Просто емоція: Останній раз спілкувався з цими FEMENками кілька місяців тому – на квартирі їхньої лідерки Анни Гуцол. В око чомусь впала книга, яка лежала на тумбочці біля ліжка – щось з серії «История мировой проституции». З усмішкою подумалось: очевидно, небезпідставно дехто поблажливо називає їх звичайними повіями. В світлі ж того що сталося – перше, що подумалось: вони – не повії. Вони – конкретні бл***ді!!! А бл***ство треба присікати на корені!!! Даруйте за емоційність…
Сергій Смальчук
14:48 21.08.2012
Мар*яно, підтримую на всі 100%!!!
Щойно зайшов на їхню сторінку в ЖЖ і знайшов ось таку от історію!
Це вже не смішно! В гонитві за дешевим піаром ці істоти реально грунту під ногами не чують!
Трэш-молебен от группы "Крестоповал"

17 Авг, 2012 at 11:24 AM

femen
Соло - Инна Шевченко
Бэк-вокал - Оксана Шачко
Ударные - Таня(Украина)
Басы - Ксюша(Канада)
В день вынесения приговора женское движение FEMEN высказывает поддержку и уважение своим российским коллегам из группы Pussy riot. В знак солидарности с жертвами кремлевско-поповского режима FEMENки свалили поклонный крест над Майданом независимости при помощи бензопилы. Поваленный, был выполнен из твердой породы древесины, привезенной из святых мест, куда давеча являлась сама Богородица. Данным актом FEMEN призывает все здравые силы общества нещадно выпиливать из мозга трухлявые религиозные предрассудки, служащие опорой диктатуре и препятствующие развитию демократии и свободы женщин. FEMEN предупреждает Путина-Гундяева, что если активистки будут приговорены к тюремным срокам, то FEMEN направит карающее острие своей бензопилы персонально на подонков, ответственных за страдания ни в чем не повинных женщин.
Для журналистов:
видео можно скачать здесь
http://www.ex.ua/view_storage/102414162159
Светлана
14:11 21.08.2012
Вы хотите сказать что здоровые мужики побоялись помешать этим(.........), даже не смешно((((((( можно подумать что она с включенной пилкой шла от крещатика по всему Майдану , вот не надо этих глупых отмазок.....
Вон из профессии
14:02 21.08.2012
Журналист, который считает Украину "христианской страной" должен тут же покинуть профессию и уйти в монастырь. Украина - светская страна!
Андрій
13:24 21.08.2012
"Довірені"- це проплачені журналісти, Мар"яно! Невже Ви справді вірите, що журналюги не знали, на що ідуть?? Невже вірите, що ці дівулі спрямували би бензоплу проти представників медій? Якщо журналіст фіксує вбивство, про підготовку якого знає заздалегідь - він теж не повинен втручатися? Журналіст - це громадянин насамперед! Людські цінності, поза всяким обговореннням, мають бути первинними, професійні - після них. Звісно, вчинкові, окрім моральної, має бути дана ще й суто правова оцінка, в рамках чинного КПК. А щодо цих "дівчат", то наступним разом рекомендував би їм спробувати свої здібності при руйнуванні пам"ятника жертвам Голокосту в Ізраїлі - гадаю, років 20 суворого режиму їм би було гарантовано..
olenka
13:09 21.08.2012
Абсолютна підтримка точки зору Мар'яни. Бойкот цим підкаченим дівкам, свою вроду не на те витрачають. Не буду їх назву навіть писати тут!!!!