події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Ви тут: Головна >> Вибори та ЗМІ >> Чому глядачі не знають імен ведучих теленовин?
Чому глядачі не знають імен ведучих теленовин?
ВідеоТеКа 2012-10-02 09:00:00
Бо наразі в кадрі зазвичай лише ті, хто просто читає з суфлеру? Експерти «Порядку денного» Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко дають свою оцінку якості передвиборчої дискусії.
Конфлікт у студії Савіка Шустера через присутність в ...
Популярність матеріалу:
Голосів: 4
x0
Коментарі: Додати коментар:
Коментарі: Додати коментар:
Статус:
Код з картинки:
Ім'я:
Коментар:
нелегітимність
10:31 02.10.2012
перепрошую :)
гиги :)
10:26 02.10.2012
ТК, ну не так вже ж відверто прибріхувати! «Присутність незалежного кандидата Тетяни Чорновол»??? В якому місці вона «незалежна»? Вона кришується ОО, яка скинула її парашутисткою на львівський округ і це всім відомий факт!
До речі, складається враження, що створення цього проекту «за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні» суттєво впливає на позицію Костя Бондаренка! Він там сидить лише задля годиться? Аби пані «незалежний медіа експерт» могла пафосно розводити свою демагогію про цензуру?
Наприклад, маніпулювати, наїжджаючи на Шустера за «заглушену» Тетянку, у той час, коли Соболєв використав майже весь час, відведений форматом на спікерів ОО? Дискримінація?! Та невже?!
Або свідомо погоджуючись, що виборець вже в більшості своїй визначився, одночасно притягати за вуха тезу про «нелигітимність виборів»??? Тільки тому, що пані Сюмар невдоволена Шустером і Кісельовим? Чи з якого дива? Може, Вікторія не більше, ніж «інструмент для маніпуляцій якихось політтехнологів з вулиці…» не Банкової? :) Бо теж помітно, кого Сюмар «витаскує», кого представляє «незалежними експертами» і далі по тексту :)
А сентенція - «батьки дивляться ТВі», бо мама любить Мустафу! Вікторіє, ну не соромно?! Ви ж там працюєте? Тому і дивиться! А Мустафі до «hard talk» як до неба рачки! А Ваші безупинні дифірамби каналу – це вже настільки відверта заангажованість, що куди там тим Кисельову і Шустеру!
А відносити автоматом більшість населення країни до аудиторії, яка «не вміє» думати, бо вони не поділяють Ваших поглядів і не кубляться у Фейсбуці за інтересами? Вікторіє – про яку «довіру» до таких як Ви «журналістів» може взагалі йтися???
P.S. Запитання, звичайно, риторичні :) Пані Сюмар занадто багато «про народ думає», щоб тут щось коментувати!