події
інтерв'ю
no comment
лекції
дайджест
Приціл
телятина
про проект
контакти
архів
летючка
Підписка
Вибори та ЗМІ
RSS
MediaSapiens
блоги
Сергій Кейн
Нацвідбір Євробачення перетворився на батл - Сергій Кейн 17:04 28.02.2017
Сергій Кейн, головний редактор музичного видання Comma.com.ua
Алексей Мацука
Донецкий журналист: «Власть должна создать беженцам с Донбасса "зеленый коридор", который не ведет в сарай» 09:07 21.04.2015
Журналист, глава правления Донецкого института информации
Евгений Лауэр
Евгений Лауэр: "В военное время говорить о свободе слова преступно" 10:00 30.08.2014
Журналист
Сергій Солодкий
Дипломати, виявляється, матюкаються, або Як українські ЗМІ потрапили у пастку 09:10 17.02.2014
Журналіст-міжнародник
Олександр Михельсон
Писали, що його застрелили, а насправді його зарізали 09:00 29.04.2013
Оглядач "Цензор.net"
Усі блоги
 
Архів
10:00 03.08.2014
О том, насколько важен национальный культурный контент для полноценного существования страны, кажется, догадались уже все. Нет догадок только о том, кто должен платить за его производство, отмечает главред "Антиквара". В своем блоге она размышляет о том, что необходимо делать, чтобы сфера культуры начала представлять интерес для потенциальных инвесторов.
09:00 01.08.2014
К моменту своего появления на Новом в качестве генпродюсера одной из главных проблем канала Сергей Евдокимов называет его зависимость от покупного контента. По приглашению Владимира Бородянского экс-вице-президент российского телехолдинга "ПрофМедиа-ТВ" приехал в Украину именно для того, чтобы наладить на Новом собственное производство. В интервью "ВидеоТеКе" он рассказывает о линейке будничных праймовых шоу, которые пойдут на канале с осени, а также о том, в чем видит для себя преимущества работать сегодня в Украине.
18:20 31.07.2014
Державний орган-медіарегулятор не може просто так «вимкнути рубильник» каналам, які транслюють російську пропаганду. Таку відповідь на свої вимоги отримали громадські активісти, які під час сьогоднішнього пікету прорвалися на засідання Нацради. Детальніше, як це було,- у нашому відео.
09:00 31.07.2014
Выход документальной картины Сергея Лозницы "Майдан" в широкий прокат в Украине расширяет рамки восприятия аудитории, приученной потреблять вульгарные форматы, считает гендиректор компании «Артхаус трафик». Однако, по его словам, несмотря на то, что выход этого фильма на широкие экраны вполне успешен и создает прецедент в украинском кинопрокате, не стоит преждевременно тешиться иллюзиями, что подобное обязательно произойдет с любой другой украинской документальной лентой.
17:30 30.07.2014
Навіть якщо переміщення українських військових підрозділів відбулось тиждень чи два тому, інформація про це має залишатись закритою. Дуже важливо зберегти в таємниці дані, навіть незначні, про майбутні дії нашої армії. Дивіться відео, яке для журналістів підготували військові, щоб нагадати, якою є ціна непрофесіоналізму ЗМІ в умовах війни.
16:30 30.07.2014
Якщо у новому парламенті не буде представлений схід країни, це створюватиме небезпеку для всієї держави в цілому, попереджають експерти. З другого боку, українцям час голосувати не за своїх, а за перспективні ідеї, які можуть допомогти реформувати усю систему державного управління. Дивіться продовження дискусії у "Прицілі" із Ганною Гопко.
12:00 30.07.2014
Україна ніколи не втрачала шанс втратити шанс. Революція гідності дала країні можливість зламати цю шкідливу звичку. Чи є підстави стверджувати, що цього разу вимоги учасників громадянського протесту щодо перезавантаження влади та зміни всієї системи управління державою будуть реалізовані? Про це і не тільки в останньому випуску "Прицілу" дискутують Валерій Пекар, Ірина Бекешкіна, Олег Рибачук та Олександр Піддубний.
17:00 23.07.2014
​У нинішній агресії проти України Путін ​отримає поразку​, адже навіть погане життя в умовах війни люди готові будуть пережити, переконаний економіст​, який є одним із розробників податкової реформи​.
15:35 22.07.2014
Замість того, щоб вкотре обговорювати ту чи іншу популістську заяву високопосадовця, журналісти мають контролювати виконання ним обіцянок. Крім цього, преса повинна правдиво інформувати суспільство, якою є ціна реформ і чим ми розплачуватимемось, якщо реформи не будуть проведені. Більше про те, що обговорювали після завершення ефіру учасники "Прицілу", присвяченого модернізації української економіки,- у нашому матеріалі.
14:30 17.07.2014
​Даже самая хорошая власть рано или поздно захочет иметь влияние на редакционную политику общественного вещания. Задача независимого вещателя – сопротивляться такому влиянию, считает генеральный директор Национальной телерадиокомпании Литвы. В своём выступлении он рассказывает об опыте литовского общественного вещателя, его конфликтах с властями и новом законе, который гарантирует ему стабильный бюджет.
09:10 17.07.2014
За яких умов українські ЗМІ будуть залежати від аудиторії та берегти її довіру, а не інтереси своїх власників? Чи є місце громадянській позиції у діяльності професійного журналіста? Чиї інтереси мають бути покладені в основу інформаційної безпеки держави? На ці питання відповідають Валерій Іванов, Ганна Прокаєва, Володимир Павлів та Сергій Рачинський.
17:35 15.07.2014
​План процесу обрання Наглядової ради суспільного мовлення може бути чудовим, але ​є небезпека, що він так і залишиться на папері, вважає ​с​півзасновниця ГО «Центр UA». На її думку, члени Нацради не врахували ризики, з якими вони можуть зіштовхнутися​,​ і не продумали, як на них реагувати.
09:00 15.07.2014
Росія примушує Україну не ратифікувати Угоду про Асоціацію з ЄС. Тиску Кремля сприяють й лідери Німеччини та Франції, адже вони підтримують позицію Москви – не поспішати з ратифікацією, а спочатку провести консультації з Росією. Схожа ситуація, коли наша влада зволікала із важливими кроками, вже були у новійтній історії України, нагадує керівник ГО "Центр.UA" Олег Рибачук...
18:35 14.07.2014
​Склад наглядової ради ​майбутнього суспільного мовника ​може зіграти вирішальну роль у ​його ​роботі​, тому важливим є громадський контроль над виборами до неї, вважа​є​ ​голова Громадської ради при Нацраді Павло Моісеєв. Національна рада пропонує створити експертну раду, яка «фільтруватиме» ​обрання членів наглядової ради.
10:00 14.07.2014
Позитивне висвітлення дій влади можливе лише у випадках, коли вона дійсно робить щось позитивне, упевнена журналістка і громадський активіст. Вона каже, що останнім часом в українських ЗМІ суттєво впав рівень джинси, і нині медійники мають зберегти і розвинути здобуті паростки незалежності від влади.
16:00 10.07.2014
​Запуску і успішному ​розвитку суспільного мовлення ​в Україні ​можуть стати на заваді фінансові труднощі. На цьому наголошує заступниця гендиректора НТКУ. Борг ​державного телеканалу та недостатнє фінансування з бюджету - головні питання, які потрібно вирішити найближчим часом.
14:30 10.07.2014
Как бы неудобно и невыгодно с точки зрения бизнеса украинским телеканалам ни было отказываться от привычных схем сотрудничества с россиянами, надо это сделать, убежден директор продакшн-студии Friends Production. Если Нацсовет обяжет отечественные телеканалы транслировать в прайм-тайм продукт украинского производства, это со временем приведет к развитию индустрии и рынка в стране.
<<<
<
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>
>>>
Всього записів: 2494   Всього сторінок: 147